Fleece deken

Een fleece deken ziet u vaak terug in woonkamers als trendy accessoire die daarnaast ook nog eens de nodige warmte biedt. Kruip onder een fleece deken lekker weg als u alleen of samen met u partner een film kijkt, wegdroomt bij de openhaard of als u buiten aan het genieten bent van een frisse avond. Ligt u niet onder de deken? Dan staan fleece dekens goed als style toevoeging op uw woonkamer. Drapeer de deken over de bank of bed en geef uw woon- of slaapkamer een mooie look. Fleece deken kopen? Bij Dekensale.nl vindt u een ruim assortiment van trendy fleece deken designs!

Wat is een fleece deken?

Fleece dekens zijn gemaakt van polyester en de letterlijke vertaling uit het Engels is een fluwelen stof. De stof is erg duurzaam en stevig tijdens het gebruik en in tegenstelling tot andere materialen zijn fleece dekens niet geweven en vaak goedkoper. Het polyester wordt gevormd en gebonden waarna ze geborsteld en geknipt worden, waardoor de fleece dekens erg comfortabel aanvoelen.

Verschillende type fleece dekens

Een fleece deken is multi inzetbaar in uw woning en buiten. Dit is ook direct de grote kracht van een fleece deken ten opzichte van andere dekens, zoals wollen dekens, donzen dekens en katoenen dekens. Interieur designers gebruiken een fleece deken vaak als stijlvolle manier om de woon- of slaapkamer te voorzien van een extra touch die het interieur afmaakt. Trekt u er wel eens op uit in de wijde wereld? Neemt u dan een fleece deken mee en zodra u het koud begint te krijgen heeft u altijd een heerlijke comfortabele deken bij de hand. Met zijn lichte gewicht, eenvoudig te wassen en geschikt voor mensen met allergieën is een fleece deken de juiste keuze!

Fleece dekens voor op de bank

De tijd die wij doorbrengen op de bank komt, zeker in de wintermaanden, vaak voor. Uw favoriete serie, een spannende film of naar sportende mensen kijken is ons favoriete tijdverdrijf in de avonden. Alleen of samen met u partner kan wat extra warmte nodig zijn voor een behaaglijk gevoel. In veel huishoudens ziet u dan ook fleece dekens terug komen op de bank als trendy accessoire die voor de nodige warmte zorgt. Met een groot assortiment van stijlvolle fleece dekens heeft Dekensale.nl altijd een mooie en comfortabele dekens in ons assortiment.

Op bed

Een fleecedeken in bed is vaak extraatje bovenop de normale deken dat u heeft. Vooral de koukleumen onder ons herkennen de kracht van een extra deken tijdens koude nachten. Op de momenten dat u de fleecedeken niet gebruikt, kunt u de dekens gebruiken als stijlvolle accessoire die uw slaapkamer een extra touch geeft. Met een fleecedekens in verschillende afmetingen en designs vindt u altijd een deken die voldoet aan uw persoonlijke wensen.

In de tuin of balkon

Een zwoele zomeravond of een koude winteravond? De kans dat een deken is gewenst is vaak groot. Fleece dekens lenen zich perfect voor het tuinleven door het niet opnemen van water en het eenvoudige te reinigen karakter. Zit u vaak buiten en ondervindt u wel eens koude rillingen? Kies dan voor een comfortabele fleece deken!

Mee op reis?

Op het terras, op de camping of als u aan het genieten bent van de natuur, wilt u op sommige momenten wat extra warmte. Zeker als u even gaat zitten in de openlucht kan het in Nederland al vrij snel koud worden. Door het lichte gewicht neemt u een fleece deken eenvoudig altijd mee op reis en pakt u de deken er bij op elk gewenst moment.

Na- en voordelen van een fleecedeken

Voordelen:

  • Erg licht in gewicht
  • Eenvoudig te wassen
  • Anti allergieën
  • Neemt geen water op
  • Ideaal voor buiten
  • Goedkoop

Nadelen:

  • Na intensief gebruik kan er slijtage ontstaan, waardoor er minder warmte wordt vastgehouden
  • Kan microvezels loslaten tijdens het wassen
  • Kan statisch worden

Verschillende maten dekens van fleece

Bij Dekensale.nl vindt u verschillende afmetingen van fleece dekens welke geschikt zijn voor in bed, buiten of op de bank. Naast de verschillende afmetingen heeft u ook een ruime keuze aan verschillende soorten designs. Zo kunt u kiezen voor verschillende kleuren en motieven, zodat de fleece dekens mooi aansluit bij uw interieur.

Goedkope fleecedeken van hoge kwaliteit

Prijstechnisch zijn fleece dekens interessant ten opzichte van andere deken soorten. U levert niks in qua kwaliteit als u besluit een goedkope fleece deken te kopen, want al onze dekens gaan lang mee en bieden comfort en warmte.

Fleece deken kopen

Wilt u een fleece deken kopen? Dekensale.nl heeft altijd een ruim assortiment beschikbaar van allerlei soorten en maten fleece dekens! Door de hoge kwaliteit en duurzaamheid is een fleece deken de juiste keuze. Binnen elk interieur van woon- en slaapkamers vindt u een passende deken die goed matcht met de style van uw woning. Als trendy stijl toevoeging gedrapeerd over de bank of bed zorgen fleece dekens ervoor dat u het niet meer onnodige koud heeft. Bekijk ons volledige aanbod van fleece dekens.