Katoenen deken

Een katoenen deken is geschikt voor het hele jaar. Zeer zacht aanvoelend en comfortabel is een katoenen deken erg praktisch en perfect geschikt voor mensen met een allergie. Ben je op zoek naar een deken voor in bed, de bank of voor uw kind? Met een groot assortiment van katoenen dekens hebben wij dekens beschikbaar in verschillende kleuren en designs. Naast comfort en warmte worden dekens ook steeds vaker gezien als trendy en stijlvolle toevoeging op het design van de slaap- en/of woonkamer. Bij Dekensale.nl vindt u een ruim en divers aanbod van betaalbare katoenen dekens.

Katoenen dekens geschikt voor het hele jaar

Katoenen dekens worden gezien als de vier seizoenen deken qua dekens. Waar wollen dekens meer geschikt zijn voor de echte wintermaanden, zijn dekens van katoen erg geschikt als u het niet te warm of te koud wilt hebben. Door het ventilerende vermogen bieden katoenen dekens verkoeling in de zomer en zorgen in de winter voor de nodige warmte. Heeft u het s nachts vaak warm? Door de natuurlijke vochtregulatie biedt een katoenen deken de nodige comfort. Tijdens koudere maanden kan een katoenen deken prima functioneren als extra deken voor de koukleumen of als enige deken als u het liever niet te warm wilt hebben.

Na- en voordelen van een katoenen deken

Voordelen

 • Geschikt door het jaar heen
 • Eenvoudig te wassen op 90 graden
 • Kan in droger
 • Zeer goed ventilerend
 • Geschikt voor kinderen
 • Amper slijtage
 • Natuurproduct
 • Duurzaam
 • Hygiënisch
 • Sterk materiaal
 • Goed bij allergieën (door een katoenen deken te wassen in een wasmachine worden huisstofmijten gedood.

Nadelen

 • Bij veelvuldig gebruik kunnen de dekens kreukelen
 • Bij veelvuldig in wasmachine kunnen katoenen dekens krimpen

Welke type katoenen dekens zijn er?

Katoenen dekens op de bank

Na een dag hard werken is niks lekkerder dan op de bank te liggen en uw favoriete serie op te zetten. Vooral in de wintermaanden en op frisse zomeravonden is een deken tijdens deze momenten vaak gewenst. Een katoenen deken leent zich perfect voor op de bank. Katoenen dekens zijn populaire dekens door het ventilerende vermogen en het eenvoudig te reinigen karakter. Gedrapeerd over de bank of opgevouwen in de hoek, katoenen dekens bieden een mooie aanvulling op het interieur van uw woonkamer. Met diverse trendy katoenen dekens in alle kleuren bent u verzekerd van stijlvolle match in de stijl van uw woonkamer.

Katoenen dekens voor een goede nachtrust

Katoenen dekens hebben bij veel mensen de voorkeur boven wollen dekens en fleece dekens. Dit heeft voornamelijk te maken dat deze dekens het perfecte comfort bieden en niet te warm of te koud zijn. Voor mensen die last hebben van warmte tijdens de nacht is de keuze voor een katoenen deken snel gemaakt. Dekensale.nl heeft katoenen dekens beschikbaar in verschillende afmetingen en designs. Het is tegenwoordig immers belangrijk dat de dekens op bed mooi matchen met het interieur van uw slaapkamer. Met een groot assortiment van goedkope katoenen dekens vindt u bij Dekensale.nl altijd de beste match!

Een katoenen deken voor uw baby

Voor uw baby wilt u natuurlijk niks anders dan het beste. Een katoenen deken is dan doorgaans de beste keuze gezien de ventilatie, duurzame karakter en dat de dekens van katoen een natuurlijk product is en dus vaak anti-allergisch. De allerkleinste maken nou eenmaal vaak de dekens vies, waardoor het belangrijk is dat de dekens eenvoudig te reinigen zijn en dat zijn de katoenen dekens. Voor baby’s is het belangrijk dat het niet te warm is onder een deken, katoenen dekens zijn koeler dan bijvoorbeeld wollen dekens en zijn geschikt voor alle maanden voor het jaar. De baby dekens zijn tevens geschikt voor in de box, autostoel en in bed. Met een mooi assortiment van hippe en leuke katoenen baby dekens vindt u bij Dekensale.nl altijd de beste deal. Kies voor een design die past bij uw baby!

Formaten katoenen dekens

De afmetingen van katoenen dekens voor baby’s hebben doorgaans een afmeting van 100×150 cm of 120×150 cm, maar ook 100×135 cm en 100×130 cm zijn te vinden in onze deken winkel. De afmeting van dekens voor volwassenen zijn natuurlijk afhankelijk van uw wensen en grootte van uw bed. Populair zijn de volgende maten 160×250 cm, 180×250 cm, 220×250 cm, 240×250 cm en 270×250 cm. Uiteraard hebben de katoenen dekens voor op de bank een kleiner formaat. Bij Dekensale.nl vindt u een groot aanbod van verschillende formaten en types.

Goedkope dekens van hoge kwaliteit

De katoenen dekens van Dekensale.nl worden met zorg ontwikkelt door de beste producenten in de branche. Al de dekens zijn gevuld met 100% katoen. U vindt dan ook uitsluitend dekens van hoge kwaliteit met een lange levensduur in ons assortiment. Door de lange levensduur van een katoenen deken kunt u deze veelvuldig gebruiken. Ideaal voor mensen die het in de avonden en nachten te warm hebben en op zoek zijn naar een deken die zorgt voor het nodige comfort. Naast kwaliteit speelt de prijs logischerwijs een rol als u besluit een deken te kopen. Met onze goedkope katoenen dekens is de kwaliteit gewaarborgd en betaalt u een eerlijke prijs.

Katoenen deken kopen

Wilt u een katoenen deken kopen? Dan bent u in onze deken winkel op het juiste adres! De meest trendy en stijlvolle dekens zijn bij Dekensale.nl te vinden. Kies voor een formaat die past bij uw wensen en ga voor een design die naadloos aansluit bij het interieur van uw woon- of slaapkamer. Katoenen dekens zijn daarnaast de beste keuze voor uw kind. Bij Dekensale.nl bent u verzekerd van de hoogst mogelijke kwaliteit als een deken wilt aanschaffen.